Aby Hutton

Aby Hutton

Abi is verhuisd vanuit Ierland in 2009 om een carrière in paarden na te streven maar had een grote interesse in dressuur. Sindsdien heeft ze meer bereikt dan ze ooit had verwacht en nam deel met een groot aantal paarden van basis tot Grand Prix. Ze won een regionale titel, heeft top 3-plaatsen behaald op tal van nationale kampioenschappen en Ierland vertegenwoordigd tijdens de Lichte Tour en werd in 2017 uitgenodigd om deel te nemen aan de Wereldkampioenschappen jonge paarden in Ermelo. Haar huidige wedstrijdpaarden zijn echt een interessante groep, waaronder haar prachtige 7-jarige Giraldo en het prachtige Grand Prix-paard Don Dino. Abi is het bewijs dat met hard werken en doorzettingsvermogen, zelfs degenen met een volledig niet-paarden achtergrond hun paardensport dromen kunnen waarmaken.

Charlie groeide op in een hippische dynastie in Talland en begon de dressuur serieus te nemen op een leeftijd van 15 jaar. Hij won Olympische gouden en zilveren medailles bij de jeugd, won 6 nationale titels en won internationaal voor Groot-Brittanniƫ op seniorniveau. Charlie is ook een zeer toegewijde coach, hij geeft les over de hele wereld en is de huidige dressuurcoach voor het BEF Excel talenten-programma. Charlie staat voor hard werken en toewijding aan de dressuurwereld. Hij heeft enkele mooie jonge paarden voor het komende jaar waaronder de prachtige zwarte merrie Seagry Sanay van Stoeterij Seagry.

Als team brengen Abi en Charlie hun eigen stijl van paardrijden en training samen en runnen een prachtige accommodatie in Wiltshire.

« Vorige Overzicht Volgende »